Известие

Collapse
No announcement yet.

моля за помощ за гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моля за помощ за гуми

Здравейте,искам да се обърна за помощ към всички в този форум.От Пловдив съм,наскоро си взех от Италия една алфа 166,голяма красавица но нямам хубави гуми,направо са ужас,ако може някой да помогне,да купя втора употреба някакви гуми зимни или всесезонни,че на всеки завой се пързалям като шейна направо предполагам знаете размера,но аз да си кажа пак 205/55/16
    някой от Пловдив или региона или няма значение,просто ако има или знае от къде мога да намеря,моля пишете ми тук или на емейл : dj_acho77@abv.bg може и на скайп : safeboy26 Благодаря ви предварително и Весели празници
    Ачо

Почти във всеки сервиз за гуми продават втора употреба, отиваш, гледаш, пазариш се и имаш гуми.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

205/55/16
      215/55/16
      че дори и
      225/55/16
      До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6

Comment

гуми

В Асеновград има колкото искаш. Още на входа, после при арабина. Ако ме питаш има чисто нови гуми за 120-140 лева. Вземаш и за 5 години забравяш за гуми.
        Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
        Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

Зимни гуми, втора употреба си е жива авантюра, като се има предвид, по-голямата им чувствителност по отношение на експлоатацията и съхранението им.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

166

Колега,при Дафо на Санкт Петербург има хубави гуми.
            Алфа Ромео 159

Comment

Благодаря на всички за мненията утре мисля да пообиколя да разгледам,ще видя и този Дафо.... Весели празници на всички
              Ачо

Comment

И да не забравиш да се пазариш

Comment

винаги в живота
                  Ачо

Comment

Ти че ще се пазариш е ясно но гледай ДОТ-та по него дават гумите да се карат максимум до 6 години.
                    Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Махни го дота, гледай гумата да е свежа и да няма някакви наранявания. Не се знае как е експлоатирана и дали не е изпечена като е карано и лятото с нея. Като цяло е хубаво да имаш две нови зимни гуми отпред, отзад не е особено важно, а и 166-цата има навика да ги прави на конци...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        Махни го дота, гледай гумата да е свежа и да няма някакви наранявания. Не се знае как е експлоатирана и дали не е изпечена като е карано и лятото с нея. Като цяло е хубаво да имаш две нови зимни гуми отпред, отзад не е особено важно, а и 166-цата има навика да ги прави на конци...
                        Кои ги прави на конци?Предните или задните или май и 4-те.

Comment

Обикновено задните по краищата, заради прословутите втулки. Не е изключено и предните да изтърка, но докато се стигне до там има достатъчно признаци. На мен зимните гуми са ми като ренде заради изпуснали амортисьори. Вият ужасно и се получават сериозни вибрации...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Обикновено задните по краищата, заради прословутите втулки. Не е изключено и предните да изтърка, но докато се стигне до там има достатъчно признаци. На мен зимните гуми са ми като ренде заради изпуснали амортисьори. Вият ужасно и се получават сериозни вибрации...
                            Предните се износват обикновено от износени тампони на горния носач.

Comment

При мен да не чуе дявола и при двете ми 166-ци износването е равномерно и на предни и на задни(имах си аз да е друго като няма елемент от окачването който да не съм подменил) иначе прдениците и на двете изглеждат леко отворени но окото лъже.

Comment

Working...
                              X